Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 86 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Rice Wine Chicken
30min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.