Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 86 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Braised pork belly
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Salted Fish Pork Belly
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Salted Chicken
5h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Rice Wine Chicken
30min