Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 86 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Tomato-egg soup
20min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h