Cihazlar ve Aksesuarlar
Salted Vegetables Duck Soup
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 5 dk
5 portions
Malzemeler
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
86 mg
Protein
18 g
Kalori
954 kJ /
228 kcal
Yağ
15 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1sa 5 dk
Korean Ginseng Chicken
1sa 10 dk
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3sa 15 dk
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Ginger Sesame Oil Chicken
25 dk
Braised Chicken with Mushroom
1sa 30 dk