Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves
- 250 g pork belly, skinless, cut in slices
- 12 g fermented soybean paste
- 6 fresh green chillies, deseeded, cut in slices
- 1 tsp sugar
- 1 tsp light soy sauce
- 2 dried chillies, soaked to soften, cut in pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 130 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Shallot Oil
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Rice Wine Chicken
30 Min
Ginger Pork
25 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min