Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Braised pork belly
55 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4h 35min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Cantonese Steamed Fish
40 min