![Taiwanese Traditional Meat Floss Taiwanese Traditional Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Yam Rice
45min
Sweet and sour pork ribs
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Mala Bakkwa
4h 35min
Hakka Yam Abacus
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min