Cihazlar ve Aksesuarlar
Taiwanese Traditional Meat Floss
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
180 g
Malzemeler
-
pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
caster sugar40 g
-
rice wine20 g
-
water150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 180 g
Sodyum
2360 mg
Protein
65.4 g
Kalori
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Yağ
20.7 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
5.1 g
Karbonhidrat
43 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
50 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sesame Crème
10 dk
Taiwanese Traditional Meat Floss
1sa 40 dk
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1sa 25 dk
Taiwanese traditional Pork floss
1sa 40 dk
Mala Bakkwa
4sa 35 dk
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2sa 25 dk
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3sa 15 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Braised pork belly
55 dk
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk