Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 180 g
- Kalori
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2360 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mapo Tofu
35min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Authentic Meat Floss
1h 40min