Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
veya 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
veya ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1488 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry Chicken
1j
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Stir Fried Whole Fish
20min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Nasi Lemak
45min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min