Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken leg (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (isteğe bağlı)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
veya 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice, rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 739 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger sesame oil chicken
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Hand Ripped Cabbage
20min
Collagen Soup Broth
8h 25 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Buddha's Delight
55min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Braised Rice Wine Fish
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min