Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken leg (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (isteğe bağlı)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
veya 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice, rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 739 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Whole Fish
20min
Mustard Green Rice
35min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Tomato-egg soup
20min
Hand Ripped Cabbage
20min