Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Chinese brown slab sugar
- 10 g vegetable oil
- 600 g pork spare ribs, cut into 10 cm pieces (approx. 12 pcs)
- 25 g light soy sauce
- 25 g dark soy sauce
- 40 g water
- 1000 g spring onions, cut into pieces (5 cm)
- spring onion, cut in thin strips, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised pork belly
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min