Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 320.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3j 10 menit
Teochew Seafood Porridge
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min