Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 557.5 mg
Alternatif tarifler
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Cantonese Steamed Fish
40min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Mapo Tofu
35min
Homemade Soy Milk
35min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Hand Ripped Cabbage
20min