Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2196 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Tandoori chicken pizza
1j 30 menit
Madurese chicken satay
1j 30 menit
Spiced meatball soup (Bakso)
Değerlendirme yok
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Tandoori chicken
45 Min
Wolf Herring Fish Dumplings
30 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Fragrant pipis
30 min
Indonesian white spice paste
35 Min