Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2196 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35min
Madurese chicken satay
1h 30min
Pina colada mocktail
5min
Minced Meat
35min
Ginger Fried Rice
15min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Chilli Lime Sauce
5min
Beef rendang
1hod. 55min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Indonesian yellow spice paste
40min