Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2196 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Rendang
1h 35min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Indonesian white spice paste
35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Indonesian red spice paste
45 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h