Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 113.4 g
- Doymuş Yağ
- 38.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1994.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Braised pork belly
55 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3u. 40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min