Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Protein
- 98 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 113.4 g
- Doymuş Yağ
- 38.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1994.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min