Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp vegetable oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 80 g pork mince
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- ½ tsp chilli powder
- 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
- 30 g garlic cloves, cut into thin slices
- ½ tsp chilli paste (see Tips)
- 1 tsp red chilli oil (see Tips)
- 80 g water
- 1 tsp light soy sauce
- 2 tsp dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 905.2 kJ / 215.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 304.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Mapo tofu
15 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Teochew Seafood Porridge
45min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.