Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole chicken (approx. 1.7 kg) or 2 whole chickens (approx. 1 kg each)
- 2 - 3 tsp sea salt
Chilli sauce
- 6 - 8 fresh long red chilli
- 4 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 50 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
Rice and chicken
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic clove
- 5 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1000 g water, plus extra to cook
- 2 tsp Chicken stock paste
- 1 spring onion/green onion, cut into halves
- 1 tbsp sesame oil, plus an extra ½ tsp
- 350 g jasmine rice
- 2 pandan leaves
- 1 tbsp soy sauce
- ¼ tsp sugar
- 1 cucumber, cut into slices
- 4 tomatoes, cut into slices
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3495.9 kJ / 835.6 kcal
- Protein
- 49.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 42.3 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1150.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Cantonese Steamed Fish
40min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
All-in-one chicken congee
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h