Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 21.1 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 721.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Indonesian red spice paste
45 min
Beef Rendang
1h 35min
Black rice pudding
25 godz. 5 min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Tomato-egg drop soup
20min
Browned chicken mince
20min