Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water, plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot, cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots, drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- sesame oil, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 312 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 dk
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Chinese greens with XO sauce
1u. 50min
Mantou buns
1sa 30 dk
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 dk
Hot and sour prawn soup
45 dk
Hot and sour soup
20min