Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g dried black fungus (see Tips)
- 1050 g water, plus extra for soaking
- 20 g oil
- 2 - 3 fresh red chillies, trimmed and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 150 g carrot, cut into matchsticks
- 100 g canned bamboo shoots, drained and cut into thin strips
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp arrowroot flour
- 80 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 70 g Shaoxing wine
- 40 g soy sauce
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- sesame oil, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1310 kJ / 312 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Baked masala fish
1h 15min
Hot and sour soup
20min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Hot and sour prawn soup
45min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 Std. 30 Min
Kimchi stew
30min
Sambal chilli
35min
Mapo tofu
15 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min