Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 617 kJ / 148 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Veggie Rolls
45 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentil Moussaka
2h 20 min
Vegetarian Chilli
35 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min