Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

4.6 25 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 porcje

Malzemeler

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 1526 mg
Protein 29 g
Kalori 980.5 kJ / 234.5 kcal
Yağ 12 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...