Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinated pork
- 300 g boneless pork shoulder, cut into slices (approx. 1 cm thick)
- 60 g sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 500 g water
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 slices pickled jalapeño chillies
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 4 sprigs fresh coriander leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3150.3 kJ / 750.1 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 70.5 g
- Yağ
- 34.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1795 mg
Alternatif tarifler
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Gyoza meatballs
35min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Char siew sauce
10min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Teriyaki salmon bao
1h 50 min.
Pork belly ramen
4h 10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min