Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinated pork
- 300 g boneless pork shoulder, cut into slices (approx. 1 cm thick)
- 60 g sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 500 g water
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 slices pickled jalapeño chillies
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 4 sprigs fresh coriander leaves, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3150.3 kJ / 750.1 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 70.5 g
- Yağ
- 34.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1795 mg
Alternatif tarifler
Wonton soup
1 Std.
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Beef buns
50 min
Prawn wontons
2 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Cha gio (spring rolls)
55min
Char siu bao pork buns
6h 35min