Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef
- 450 g beef rump steak, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp dark soy sauce, plus extra to drizzle
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 2 tsp caster sugar
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Bibimbap sauce
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds
- 30 - 40 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 1 ½ tbsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp water
- ½ tbsp rice wine vinegar
Vegetables and assembly
- 1000 g water
- 200 g long grain white rice
- 200 g carrot, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 200 g zucchini, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 100 g fresh Asian mushrooms of choice, cut into slices
- 2 tbsp vegetable oil, to fry
- 4 eggs
- 2 nori sheets, cut into thin strips, to garnish (optional)
- 4 tablespoons kimchi, to serve (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2935.6 kJ / 699 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1147.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean beef bowl
1h 10min
Okonomiyaki
30min
Hoisin pork bowl
30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1sa 50 dk
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Japanese ramen noodle soup
1sa 50 dk
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Chicken katsu curry with rice
1sa 40 dk
Korean fried chicken
4 godz.
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min