Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4ωρ. 35 λεπτ.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Okonomiyaki
30 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min