Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 97.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao chicken
1h 30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Taiwanese sticky rice
1h 40 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Soy Sauce Chicken
45 min
Braised pork belly
55 min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
San bei ji (three cup chicken)
35min