Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 614 kJ / 146 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frozen Yoghurt
8 godz. 35 min
Ossobuco sous-vide
13h
Steinpilze sous-vide
30min
Bellinimark
1h 45 min
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1h 30min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Zitronenlimonade mit Crushed Ice
5 Min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min