Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 125 g di farina bianca tipo 0
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
-
20
g di mandorle sgusciate
veya 20 g di pistacchi al naturale - 50 g di miele
- 50 g di burro
- 1 arancia, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Chioggia, pulito e a listarelle
- 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 675 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 47.9 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Plumcake salato vegetariano
1 Std. 15 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min