Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di radicchio a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 938.5 kJ / 224.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Torta di asparagi
1h 10min
Rosette al radicchio
2 Std.
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Torta salata di bietole
1 Std.
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min