Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Arborio (cottura 16 min.)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 120 g di passata di pomodoro
- sale, a piacere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1733.4 kJ / 414.3 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min