Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 160 g di pasta per minestra (tipo ditalini)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 49.7 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 8.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e piselli
35min
Pasta e fagioli
50 min
Lagane e ceci in purea
1h 20min
Lagane e ceci
1 godz.
Pasta integrale fagioli e cozze
1 godz.
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta e lenticchie
50 min