Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 g water
- 300 g short-grain white rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut into pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut into thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut into thin slices (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (isteğe bağlı)
- 10 - 12 large raw prawns (approx. 170 g), peeled and deveined
-
300
g clams, shells scrubbed
veya 300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see Tips)
-
60
g sake
veya 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil
- 80 g miso paste
- 5 pinches wakame flakes (see Tips)
- 200 g silken tofu, cut into cubes (1.5 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Miso soup
30 min
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4h 20min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Steamed lemon cake
2h 20 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min