Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 275.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2u. 45min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Brazilian cheese puffs
20 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Beef buns
50 Min
Pineapple buns
9hod. 50min
Taro bread
4h 20min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min