Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 275.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Beef buns
50 min
Tangzhong milk bread
2u. 45min
Steamed cabbage and pork dumplings
1sa 35 dk
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Okonomiyaki
30 min
Banh bao (steamed pork buns)
2u. 45min
Brunch bread
1h 15 min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min