Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 275.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Cha gio (spring rolls)
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Beef buns
50min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Wonton soup
1h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Pork and prawn dumplings
55min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min