Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1049.9 kJ / 249.9 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 535.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Mushroom cappuccino
25 min
Taro bread
4h 20min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Vegetable spring rolls
1h 10 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Cha gio (spring rolls)
55 min