Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
Pork filling
- 10 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2000 g water
- chilled water
- 12 quail eggs (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, white part only; green part reserved for garnishing
- 20 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)
- 500 g pork mince
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tbsp oyster sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1049.9 kJ / 249.9 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 535.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min.
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Brioche
5h
Mantou buns
1 godz. 30 min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min