Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (isteğe bağlı)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 28.8 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45 min
Coxas de galinha teriyaki
3 Std. 5 Min
Panacota de matcha
2h
Pudim de manga
5min
Gelado de manjericão
8h 15min
Tártaro de bacalhau e melancia
Değerlendirme yok
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 Std. 10 Min
Noodles de curgete com molho de castanha do Brasil
4 Std. 5 Min
Embrulhos de acelga com fiambre e arroz
1h
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Porco agridoce com legumes
1h 20min