Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1434 kJ / 343 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 116.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 Std.
Pesto radicchio e noci
10 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Contorno di carote in agrodolce
1 Std.
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min