Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 g de agua
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 3 nécoras grandes (aprox. 200 g c/u)
- 3 cigalas enteras crudas medianas (aprox. 100 g c/u)
- 1 cucharada de sal gorda
- 300 - 400 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almejas con salsa de azafrán
30min
Bígaros al vapor de algas
30min
Almejas a la marinera
30min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1 Std. 55 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Berberechos al vapor con lima
20 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Berberechos al natural con limón
2h 15min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al vino
30min
Berberechos en salsa verde
1 Std.