Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 10 g extra virgin olive oil
-
400
g pork sausages, Italian (see tip), skins removed, broken up
veya Toulouse sausages, skins removed, broken up -
2
tsp Italian seasoning (see tip)
veya dried mixed herbs - ½ tsp dried chilli flakes
- 160 g dry white wine
- 3 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 180 g orzo
- 600 - 700 g boiling water (see tip)
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2231 kJ / 533 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 1070 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Chorizo and Chicken Burgers
20 min