Cihazlar ve Aksesuarlar
Italian Sausage and Orzo Soup
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
Toulouse sausages, skins removed, broken uppork sausages Italian (see tip), skins removed, broken up400 g
-
dried mixed herbsItalian seasoning (see tip)2 tsp
-
dried chilli flakes (isteğe bağlı)½ tsp
-
dry white wine160 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
orzo180 g
-
boiling water (see tip)600 - 700 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1070 mg
Protein
31 g
Kalori
2231 kJ /
533 kcal
Yağ
24 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
43 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min