Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2888 kJ / 690 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 55.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keralan Fish Curry
30 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
One-pot Moussaka
30 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Lamb Korma
4h
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Prawn Curry
30 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min