Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g chicken breasts
- 2000 g boiling water
- 15 g olive oil
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 1 garlic clove, sliced
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 1 bay leaf
- 2 sprigs fresh rosemary
- 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
- 140 g carrots, sliced (5 mm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g fresh baby spinach
- 75 g frozen peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1301 kJ / 309 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 628 mg
Alternatif tarifler
Chicken Noodle Soup
25 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Tuscan Bean Soup
50min
Pork with Spinach Lentils
20min
Scotch Broth
1h
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Janek's Chicken Soup
2h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Lentil and Bacon Soup
8ωρ. 55 λεπτ.