Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
veya butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Cod with citrus butter
50min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Sicilian Salad
30min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min