Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
veya butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min