Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de vin blanc sec, type riesling
- 330 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage Saint-Germain
45 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème de champignons
20 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Velouté de tomate
30 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Crème de petits pois
40 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Ballotines de poulet farcies, tagliatelle de légumes et velouté au riesling
40 Min
Velouté pomme-céleri, omelette aux lardons et gâteau moelleux aux pommes
1 Std. 15 Min
Crème de carotte
30 Min
Soupe de laitue
35 min