Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouchées chèvre-raisin
1 godz.
Bavarois d'asperge
15min
Verrines printanières
25 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1hod. 20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 Std.
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Mousses de betterave en deux façons
15min