Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Mousses de betterave en deux façons
15 dk
Verrine saumon-endive
10 dk
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrines printanières
25 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Dip d'asperges blanches
15 dk
Bouchées chèvre-raisin
1h
Ballotine comme un macaron
25 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min