Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym, fenouil, persil, laurier)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées, prêtes à cuire
- 300 g de crevettes roses, crues et non décortiquées (entières)
- 300 g de filets de poisson blanc (cabillaud, par exemple)
- 500 g d'eau
- 1 dose de safran
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1190 kJ / 283 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
Soupe de poisson
20 min
Velouté de moules au safran
40 min
Bouillabaisse
1h 15min
Lotte à la provençale
50 min
Piquillos à la morue
1h 30 min
Marmites de la mer
45 min
Cotriade
1h
Bisque de crevettes
30 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Bourride
1h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min