Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 petit chou frisé, coupé en quatre, puis en chiffonnade, et une grande quantité d'eau
- 350 g de carotte, coupée en deux dans la longueur
- 300 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 1 cube de bouillon de volaille
- 180 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 1 petite pintade, coupée en six morceaux
- 5 petites pommes de terre, coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2052 kJ / 488 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pois à la française
45 min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Lapin à la provençale
1 godz.
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1hod. 45min
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min
Râbles de lapin farcis à la normande
1 godz. 15 min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Rognons de veau sauce madère
20min
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min