Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 553 mg
Alternatif tarifler
Peynirli Omlet
15min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Harissa
Değerlendirme yok
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Mini Burger
2h 40min