Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 553 mg
Alternatif tarifler
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Değerlendirme yok
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10min
Mini Burger
2h 40min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10min
Sebzeli Karides
40 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min
Peynirli Omlet
15min