
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
16 adet
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Kalori
309.2 kcal /
1293.8 kJ
Protein
28.6 g
Yağ
18.8 g
Karbonhidrat
4 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
5 g
Sodyum
553 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Barbekü Zamanı
20 Tarif
Türkiye
Türkiye

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye