Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 553 mg
Alternatif tarifler
Kuru Fasulye
10h
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 Std. 15 Min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Keine Bewertungen
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Çilekli Salata Sosu
5 Min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3 Std. 20 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Waffle
1 Std. 30 Min
Peynirli Omlet
15 Min