Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g ayçiçek yağı
veya 20 g sızma zeytinyağı - 200 g kabak, parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 425.5 kJ / 101.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 Min
Haşlanmış Karabuğday
25 min
Buharda Pişmiş Somon
30min
Sotelenmiş Mantar
20 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 Min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 Min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 min