Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (70 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 1 Kartoffel, mehligkochend (100 g), in Stücken
- 1 Möhre (75 g), in Stücken
- 180 g rote Linsen
- 1000 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 - 2 EL Butter (30 g)
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Minze, getrocknet, gehackt
- 20 g Biber Salçası
- 1 Zitrone, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1223 kJ / 292 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 7.2 g
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1u. 15min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h