Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 15 g Essig
- 20 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 200 g Rucola, ohne Stiele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Bulgursalat - Kısır
1h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 godz. 30 min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Acuka
5 Min