Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 15 g Essig
- 20 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 200 g Rucola, ohne Stiele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Rucolasalat mit Granatapfel - Gavurdağ Salatası
20min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Bulgursalat - Kısır
1u.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1u. 15min
Acuka
5min