Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 15 g Essig
- 20 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 200 g Rucola, ohne Stiele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Acuka
5min
Bulgursalat - Kısır
1 godz.
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min