Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 g Butter, in Stücken
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 2 EL Minze, getrocknet
- 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 1470 g Wasser, zimmerwarm
- 1 Zitrone, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Marokkanische Harira
1h
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5 phút
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30min
Cremige rote Linsensuppe
45min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min