Cihazlar ve Aksesuarlar
Wholemeal Focaccia
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
8 portions
Malzemeler
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
7.3 g
Kalori
1192 kJ /
285 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
42.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pizza
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sourdough Rye
51sa 10 dk
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 dk
Scandinavian Rye Bread
27sa
Stuffed vegetables
1sa 5 dk
Milk Bread
2sa 20 dk
Spelt Bread
1sa 45 dk
Five-seed bread
1sa 50 dk
Brioche
5sa
Slow Cooked Beans with Cider
2sa 30 dk
Pitta Bread
2sa
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1sa 40 dk
Olive Bread Rolls
2sa