Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı
- 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 15 g yeşil acı biber
- 40 g domates salçası
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 300 g kuzu külbastı, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış (6-7 cm)
- 300 g su
- 140 g kapya biber, şeritler halinde kesilmiş (6-7 cm x 0,5 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 200 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş, yıkanmış
- 400 - 440 g konserve Meksika fasulyesi, suyu süzdürülmüş, yıkanmış
- ¼ tk karabiber
- ½ tk kekik
- ½ tk toz acı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10 min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2 godz.
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Domatesli Biberli Ciger
30 min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 Min
Mercimek Çorbası
45 Min