Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı
- 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 15 g yeşil acı biber
- 40 g domates salçası
- 400 g konserve doğranmış domates, suyuyla birlikte
- 300 g kuzu külbastı, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 250 g taze fasulye, ayıklanmış (6-7 cm)
- 300 g su
- 140 g kapya biber, şeritler halinde kesilmiş (6-7 cm x 0,5 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 200 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş, yıkanmış
- 400 - 440 g konserve Meksika fasulyesi, suyu süzdürülmüş, yıkanmış
- ¼ tk karabiber
- ½ tk kekik
- ½ tk toz acı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1 godz. 30 min
Kuzu Gerdan Yahni
1 godz. 45 min
Çikolata tozu (çok ince rendelenmiş çikolata)
5min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Taneli Sebze Çorbası
50 min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min