Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Karbonhidrat
- 47.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Stufato di agnello
2h
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45 Min
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1h 15 min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Scottiglia
1 Std. 30 Min