Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Trofie
- 250 g di farina + q.b.
- 50 g di farina di castagne
- 150 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Pesto
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 150 g di olio extravergine di oliva delicato
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 180 g di patate a cubetti (5 mm)
- 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 70.4 g
- Yağ
- 48.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Tagliatelle ai funghi
1h
Lasagne al forno
2h 30min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Pozole di pesce
1 godz. 15 min
Eggah con caponata
50 min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2 godz.
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Lasagne fredde
1 godz. 10 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min