Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3175 kJ / 759 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 58.7 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Penne peperoni e noci
35 min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Trofie pesto e champignon
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 min