Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 700 g di acqua + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 1 foglia di alloro secca
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 30.9 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Quadrucci seppie e piselli
1 Std. 45 Min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Pasta e fagioli
50min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Brodetto alla triestina
1h
Brodetto romagnolo
50min