Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Risotto rosmarino e speck
25min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Spatzle con burrata e carciofi
50 Min
Canederli allo speck
2u. 40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Salsa bolzanina
15min
Risotto al Barolo
30 Min
Tortel di patate
40 Min