Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 30 g di burro
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Sciatt
1h
Risotto al prosecco e lavanda
30 phút
Salsa bolzanina
15 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto al Barolo
30 phút
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min